Spoločnosť Bohnenkamp na veľtrhu Agritechnica 2019 očarila

Veľtrh Agrotechnica 2019 sa skončil. Zaujal dobrým počtom návštevníkov a novým rekordom pri medzinárodnom publiku. Celosvetovo popredný veľtrh pre poľnohospodársku techniku navštívilo celkovo 450000 hostí. V stále medzinárodnejšom prostredí sa spoločnosť Bohnenkamp AG dostala do pozície silného a popredného veľkoobchodníka s pneumatikami v Európe.

Die Crew der Bohnenkamp AG präsentierte auf der Agritechnica 2019 Reifen, Räder und Felgen für die Landwirtschaft.

Please accept marketing cookies to view this video.

Pre spoločnosť Bohnenkamp AG znamenal veľtrh Agritechnica veľký úspech. Špecialista na pneumatiky z Dolnosaského mesta Osnabrück zažíva skutočne pozitívny ohlas medzi zákazníkmi aj záujemcami. „Hospodárske prostredie v poľnohospodárskom sektore a obchod by mohol byť v súčasnosti samozrejme jednoduchší. O to viac nás preto teší to, že sme pri stánku viedli mnoho dobrých a pozitívnych rozhovorov. Výmena s našimi kontaktnými partnermi poskytla opatrne pozitívny obraz súčasnej situácie“, potešil sa Thomas Pott, generálny manažér predaja spoločnosti Bohnenkamp AG z celkovo veľmi dobrej nálady na veľtrhu Agritechnica. "Za posledné dni sme viedli mnoho nádejných rozhovorov a dokázali sme naše centrálne témy presadiť u mnohých zákazníkov a záujemcov.“

Technológia IF/VF sa u používateľov osvedčila

Vedúci predaja spoločnosti Bohnenkamp hovorí o pneumatikách s technológiou IF/VF. Špecialista pre pneumatiky ponúka výrobky šetrné k pôde teraz aj pre ťahané stroje, okrem toho vedie spoločnosť Bohnenkamp vo svojom sortimente exkluzívne aj prvú pneumatiku pre lesné hospodárstvo s technológiou IF/VF na svete. Keďže nové pneumatiky presvedčili v pomere ceny a výkonu a ich efekt na spotrebu pohonných látok a zhutnenie pôdy je značne merateľný, razantne stúpa aj dopyt po nich. Henrik Schmudde, marketingový riaditeľ spoločnosti, počas rozhovoru pre médiá na veľtržnom stánku potvrdzuje trend vysoko flexibilných pneumatík. „Za posledné dva roky sa počet pneumatík s technológiou IF/VK v našom sortimente viac ako zdvojnásobil“, vysvetľuje Schmudde s odkazom na práve vydaný komplexný katalóg pre sektor poľnohospodárstva.

Medzinárodné publikum patrí k spoločnosti Bohnenkamp

Okrem 320 000 domácich návštevníkov láka veľtrh Agritechnica takmer 130 000 ďalších hostí z celého sveta. V tomto medzinárodnom prostredí mohla spoločnosť Bohnenkamp opäť raz zabodovať ako špecialista na pneumatiky, ktorý je zastúpený v celej Európe. Spoločnosť Bohnenkamp medzičasom disponuje pobočkami od Beneluxu až po kazašskú Almaty pri čínskej hranici a má zastúpenie v 28 krajinách. „To samozrejme osloví aj medzinárodné publikum a nadnárodné značky“, zdôrazňuje Thomas Pott dobrú východiskovú situáciu obchodnej skupiny. Tie chceme do ďalšieho veľtrhu Agritechnica v roku 2021 ďalej upevniť.


Servis pre zástupcov médií

Všetky správy o prezentácii spoločnosti Bohnenkamp na tohtoročnom veľtrhu Agritechnica nájdete tu na stiahnutie v jednom súbore.

Pressemappe Download (súbor zip)